جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۲۳ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۵ کد : ۳۱۰۷

اطلاعیه جشن فارغ التحصیلی

دانش آموختگان عزیز

در صورت علاقه مندی به شرکت در مراسم جشن فارغ التحصیلی مورخ 97.9.21 ، ضمن مطالعه موارد شرح زیر، جهت ثبت نام از لینک ذیل اقدام نمایید.

شرایط ثبت نام :

• ظرفیت محدود است و مهلت ثبت نام تا تکمیل ظرفیت می باشد.
  • دانش آموختگانی می توانند ثبت نام نمایند که :
    • در سال تحصیلی 97-96  فارغ التحصیل شده باشند.
    • تا پایان نیمسال جاری فارغ التحصیل شوند.
    •  دانش آموختگان سنوات قبل، در صورت عدم شرکت در مراسم های قبلی می توانند در این مراسم
      ثبت نام نمایند.
  • هزینه شرکت در مراسم برای هر دانش آموخته  000 ، 700 ، 1 ریال (معادل صد و هفتاد هزار تومان ) و هزینه شرکت هر همراه 500،000 ریال ( معادل پنجاه هزار تومان ) می باشد.
  • تعداد همراه برای هر دانش آموخته 2 نفر می باشد.
  • مبلغ اعلام شده جهت شرکت در مراسم را به شماره حساب سیبا  0110622982008 (به نام دانشگاه آزاد واحد تهران غرب) نزد بانک ملی شعبه خیابان یخچال کد 1303 (واقع در دو راهی قلهک خیابان یخچال ) با شناسه 999999999900 واریز و شماره فیش و تاریخ واریز را در فرم ثبت نام درج و تصویر فیش مربوطه را نیز آپلود نمایید. (واریز هزینه ثبت نام از طریق کلیه شعبه بانک ملی قابل پرداخت می باشد.)
  • دانش آموختگان شرکت کننده می بایست در هر رشته ، مقطع و سال ورود با هماهنگی و هم فکری گروهی، یک نماینده را انتخاب نموده و مشخصات کامل نماینده مذکور را (شامل نام و نام خانوادگی) در قسمت مربوطه از فرم ثبت نام درج نمایند. در نهایت یک یا چند نماینده از هر رشته و ورودی در جلسات هماهنگی حضور خواهد داشت.

جهت ثبت نام کلیک نمایید.