برگزاری شورای فرهنگی ،اجتماعی و ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در ساختمان ستادی

۲۷ آبان ۱۳۹۷ | ۱۸:۱۷ کد : ۳۱۱۷

گزارش جلسه شورای فرهنگی اجتماعی و ستاد اقامه نماز واحد

جلسه شورای فرهنگی اجتماعی واحد با حضور سرکار خانم دکتر داداندیش رییس دانشگاه عصرروز شنبه مورخ 26 آبان 97 در سالن شورای ساختمان ستادی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد ،جلسه شورای فرهنگی با حضور  قائم مقام نهاد رهبری استان،  حجت الاسلام والمسلمین توکلی ،خانم دکتر داداندیش رئیس واحد، هیات رئیسه واعضای شورای فرهنگی برگزار گردید.در این جلسه در خصوص نحوه برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی ، هنری، علمی و پژوهشی قبا با محوریت نماز،جشن فارغ التحصیلی، بزرگداشت روز دانشجو  و تکریم مقام دانشجو (16 آذرماه) بحث و تبادل نظر شد و اعضای حاضر پیشنهادات خود را به منظور برگزاری مراسمی شایسته ارائه دادند.

در ادامه ضمن معرفی برنامه های فرهنگی قابل اجرا در مناسبت های مختلف، توضیحاتی از سوی مسئولین  بسیج  و تشکل های دانشجویی واحد پیرامون  برنامه ریزی های فرهنگی بیان گردید که تمامی موارد مورد تصویب اعضای شورا قرار گرفت .