فراخوان مسابقات دانشجویی انجمن بین المللی بتن (ACI)- شاخه ایران

۲۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵ کد : ۳۱۲۴

فراخوان مسابقات دانشجویی انجمن بین المللی بتن (ACI)- شاخه ایران

مرکز تحقیقات بتن (متب) با همکاری انجمن علمی مهندسی بتن و سازه های بتنی ایران در 5 و6 دی ماه 1397 برگزار می نمایند.

به گزارش روابط عمومی واحد؛ مرکز تحقیقات بتن (متب)مجری همایش های سالیانه موسسه بتن آمریکا(ACI) شاخه ایران به همراه موسسه آموزش عالی علوم و توسعه پایدار آریا و انجمن علمی مهندسی بتن ایران با حمایت و پشتیبانی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری با هدف پایانی و توسعه ملی ایران(توسعه پایدار اقتصادی،اجتماعی و زیست محیطی) که ارتقای کیفی زندگی جوانان امروز و نسل آینده را در پی خواهد داشت،بیست و یکمین همایش سالیانه انجمن بین المللی بتن(ACI) شاخه ایران و کنفرانس ملی بتن و زلزله را با نگاهی ویژه به چالش اساسی دهه های اخیر((مدیریت بحران آب و منابع آن)) و با موضوع کنفرانس آب،بتن و زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی در تاریخ 5 و6 دی ماه سال جاری مصادف با سالروز زلزله بم برگزار می نماید.

آخرین مهلت ثبت نام  این مسابقات10آذر97 می باشد.اساتید و دانشجویانی که علاقمند به شرکت در این مسابقات می باشند ،جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه انجمن بین المللی بتن(ACI) شاخه ایران و با شماره تلفن 88664151-88664152تماس حاصل فرمایند.