خانم دکتر مینو عالمی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به عنوان رئیس شورای در گروه آموزشی زبان انگلیسی در استان تهران منصوب شد.

۰۸ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۰ کد : ۳۱۴۰
خانم دکتر مینو عالمی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به عنوان رئیس شورای  در گروه  آموزشی زبان انگلیسی در استان تهران  منصوب شد.

خانم دکتر مینو عالمی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به عنوان رئیس شورای  گروه آموزشی زبان انگلیسی در استان تهران منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد؛خانم عالمی دارای دکتری تخصصی زبان شناسی (TEFL) از دانشگاه علامه طباطبایی ، دارای پسا دکتری از دانشگاه شریف ، سابقه 10 سال کار اجرایی در آموزش و پژوهش  در دانشگاههای کشور و سوابق آموزشی و پژوهشی تاثیر گذار و مدیر گروه آموزش زبان انگلیسی واحد تهران غرب به عنوان رئیس شورای در گروه آموزشی مجموعه زبان انگلیسی (زبان و ادبیات انگلیسی، آموزش زبان، زبان عمومی و مترجمی) استان تهران منصوب گردید.