مسابقات قرآن و عترت دردانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۸ کد : ۳۱۵۲

مسابقات قرآن و عترت  دردانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

بخش کتبی بیست ‌وچهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت استادان و دانشجویان دوشنبه، ۱۲ آذرماه، همزمان با واحد های سراسر کشور  دردانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد؛این دوره از مسابقات قرآن و عترت با موضوعات متنوع از جمله تفسیر قرآن، زندگی چهارده معصوم(ع)، حفظ و ترجمه زیارت عاشورا و جامعه کبیره، نماز، ترجمه قرآن کریم به زبان انگلیسی، احکام آقایان، احکام بانوان، زندگانی پیامبر(ص)، ترجمه قرآن کریم ، آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه وبا حضور حداکثری اساتید ودانشجویان در پنج دانشکده برگزار ‌شد.

شایان ذکر است ؛ثبت‌نام این دوره از مسابقات درروز ۱۰ مهرماه از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی و کانون‌های قرآن و عترت  واحد انجام پذیرفت و نتایج اولیه و امتیاز داوطلبان  این دوره از مسابقات قرآن و عترت در اوایل دی‌ماه سال جاری اعلام خواهد شد.