برگزاری مسابقات شنای دانشجویان در بخش آقایان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۰ کد : ۳۱۶۴

مسابقات  شنای دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران در بخش آقایان، صبح روز چهارشنبه مورخ 97.9.14 با حضور 85 ورزشکار در قالب تیم های واحدهای تهران مرکز ،تهران شمال،شهرری،تهران پزشکی،تهران جنوب، تهران غرب ، شهر قدس ،پردیس و رودهن  به میزبانی واحد تهران غرب برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد؛ این دسته از مسابقات به صورت انفرادی در 11 ماده (100مترآزاد،50 متر قورباغه،100متر کرال پشت،50 متر پروانه،200مترکرال پشت،50 متر آزاد،200مترآزاد،50 متر کرال پشت،100متر قورباغه،100متر پروانه و200متر قورباغه) و به صورت تیمی در 2 ماده (100*4 آزاد و 50*4 ) انجام پذیرفت، که در این دور از رقابت ها امیر حسین سعادتمند دانشجوی مقطع کارشناسی طراحی صنعتی این واحد توانست مدال طلای رشته 50 متر قورباغه همچنین دو مدال نقره در ماده های 100متر قورباغه و 50 متر آزاد را از آن خود کند و علی لطفی دانشجوی مهندسی مکانیک  واحد تهران غرب نیز مقام سوم 200 متر کرال پشت و 400 متر آزاد را کسب نمود و در نتایج تیمی واحد تهران مرکز با مجموع 424 امتیاز مقام اول ، واحد تهران تهران جنوب با 356 امتیاز مقام دوم و واحد رودهن با 182 امتیاز مقام سوم را کسب کردند .

این سری از مسابقات استانی با اهداء مدال توسط حجت الاسلام عبدالوحید وفایی مدیر کل محترم دانشجویی ،فرهنگی و ورزشی دبیرخانه هیات امنای استان تهران ،دکتر امیر فیروز کوهی معاون محترم دانشجویی ،فرهنگی واحد مهندس شکرزاده رئیس محترم مجتمع پیامبر اعظم(ص) و آقای مرادی مدیر محترم منابع انسانی استان به دانشجویان ورزشکار که موفق به کسب مقام شدند ، پایان پذیرفت.