کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاههای علمی با موضوع کارآمدی نظام جمهوری اسلامی در حوزه زنان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۰۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۳۰۲

این نشست با همت معاونت دانشجویی - فرهنگی  و با حضور خانم دکتر داداندیش رئیس واحد، خانم دکتر نوری مدیر گروه معارف اسلامی ، خانم دکتر زارع رئیس دانشکده هنر و معماری، خانم دکترفولادی سپهر رئیس کارگزینی هیات علمی، خانم دکترعزت زاده، خانم دکترعدالت جو ، خانم دکتر نیره قوی ازپژوهشگاه معارف اسلامی،  اعضای دفتر فرهنگ اسلامی،روابط عمومی ، بسیج خواهران، انجمن اسلامی و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه،در سالن آمفی تئاتر شهید موسوی در دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد؛ خانم دکتر نیره قوی  عضو هیات علمی پژوهشگاه معارف اسلامی به تشریح و تبیین  اثرتالیف شده خود با عنوان درآمدی بر کارآمدی نظام جمهوری اسلامی در قلمرو زنان پرداخت.

این استاد دانشگاه در ابتدا به اصول حاکم بر مدیریت نظام ،کارآمدی ،عوامل کارآمدی،روش سنجش کارآمدی،شاخص های کارآمدی،معنا و گستره مفهوم توسعه و پیشرفت و مشارکت اجتماعی زنان در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

وی با اشاره به  عوامل کارآمدی نظام جمهوری اسلامی در حوزه زنان تاکید و اظهار داشت: عوامل مختلفی  چون؛ پذیرش قوانین و حاکمیت الهی، حفظ کرامت انسانی، عدالت، توجه به تکالیف و حقوق، داشتن نگاهی متعادل و پاسخگو بودن مسئولین، تعاملات بین المللی با حفظ ارزش ها، قانون گرایی،قوانین تسهیل کننده و حمایتی مشارکت در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی زنان، وجود ساختار های سیاستگذاری، برنامه ریزی، اجرایی و نظارتی، وجود سیستم رصد و پایش و چشم انداز نگاری با هدف تببین وضعیت موجود و مطلوب  از  جمله مهم ترین دلیل کارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه زنان می توان برشمرد.

این پژوهشگر  حوزه زنان، به جایگاه زن در نظام، در نظام بالا دستی و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در حوزه قانون گرایی،قضا و سطوح بین المللی  زنان  نیزپرداخت. در ادامه این نشست خانم دکتر عزت زاده از اعضای هیات علمی واحد تهران غرب به نقد کتاب درآمدی بر کارآمدی نظام جمهوری اسلامی در قلمرو زنان پرداخت ، ایشان ضمن ارج نهادن به تلاش های علمی در این اثر به محور توسعه زنان اشاره و تاکید داشت: که محورهای توسعه اجتماعی،سیاسی، اقتصادی، قوانین و مقررات و آسیب های  اجتماعی زنان  از جمله (اعتیاد همسر،فوت همسر،بیکاری همسرو...) که مقولات مهمی در حوزه زنان جامعه امروز ما وجود دارد در این کتاب دیده نشده است و امیدوارم در چاپ های بعدی  به این مسایل بیشتر پرداخته شود.

در پایان، جلسه با پرسش و پاسخ مدعوین و سخنران به اتمام رسید.