کارگاه آموزشی و جلوه های دینداری و زندگی مدرن

۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۱ کد : ۳۳۲۵

به اطلاع اعضای هیأت علمی وکارکنان محترم میرساند:

پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی دانشگاه در نظر دارد کارگاه آموزشی با عنوان«جلوه های دینداری و زندگی مدرن» را با تدریس آقای دکترمحمد هادی قندهاری در روز سه شنبه 1397/12/21 از ساعت 12 - 9 و 18 -14 به مدت 8 ساعت با همکاری واحد الکترونیکی و به میزبانی دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران غرب به صورت مجازی و آنلاین برگزارنماید. علاقمندان برای ثبت نام دردوره آموزشی مذکور به سایت واحد الکترونیکی به نشانی sc.iauec.ac.ir  مراجعه نمایند.

شایان ذکر است؛ شرکت کنندگان در دوره آموزشی مزبور از امتیازات لازم بهره مند خواهند شد. درضمن اعضای هیأت علمی و کارکنان واحدهای تهران می توانند به صورت حضوری درکلاس شرکت نمایند.

آدرس: خیابان اشرفی اصفهانی، نرسیده به پل همت، انتهای خیابان شهید آذری، شهرک هما، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران غرب، شماره تماس 44220858-021

تلفن تماس معاونت فنی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی 42863377-021

ایمیل: madk@iauec.ac.ir