پنجمین جلسه سرای نو آوری با حضور دکتر دهقان معاون نوآوری و فن آوری دانشگاه آزاد در واحد تهران غرب

۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۲۱ کد : ۳۵۴۱

پنجمین جلسه سرای  فن آوری ونوآوری در واحد تهران غرب

پنجمین جلسه سرای فن آوری و نو آوری با حضور دکتر دهقان معاون نوآوری و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی،در واحد تهران غرب برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد؛این نشست با حضور دکتر دهقان معاون نوآوری و فن آوری،دکتر حمیدی مشاور ریاست عالی دانشگاه،دکتر اسماعیل زاده کارشناس نوآوری و فن آوری،خانم دکتر داداندیش رئیس واحد،دکتررحیمی معاون پژوهش و فناوری،دکترگیوریان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی،دکتر پیشگر مدیر مرکزرشد و جمعی از اعضای هیات علمی واحد در سالن آمفی تئاتر ساختمان ستادی واحد تهران غرب برگزار گردید.

در ابتدا این نشست دکتر حمیدی مشاور ریاست عالی دانشگاه در سراهای نوآوری، به سیاستهای کلان دانشگاه و سوق دادن واحدهای دانشگاهی به سمت نوآوری و فن آوری اشاره و اظهار کرد: شروع این کار با یک کارگاه آموزشی با محوریت"دانشگاه و حل مسئله" کلید خورد وابتدای کار ما یافتن استعدادها ،در بین اساتید جوان هیات علمی بود که ما تقریبا هفتاد درصد کار را انجام داده و در این سراها در پی تربیت مهارت های آموزشی نوین می باشیم.ما باید این نوع تفکر واندیشه را دربین دانشجویان نیز پرورش داده و در طول تحصیل این اندیشه در ذهن دانشجویان کاشته و محصول آن در این سراها برداشت نماییم.ما در این سراها حضور داشته و آمادگی  و حمایت لازم از طرح ها و مدلهای نو در زمینه آموزشی را داریم و به طور خاص تمام توان و انرژی خود را در راه اندازی و بهره وری از این سراها را بر روی واحد تهران غرب متمرکز کرده ایم.

درادامه خانم دکتر داداندیش ضمن خیر مقدم به میهمانان و حاضرین در جلسه به تاریخچه سیاستهای کلان دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و اظهار کرد: در طول چهار دهه عمر دانشگاه آزاد اسلامی،همیشه دغدغه و سیاستهای کلان دانشگاه این بوده است که بتواند در تمامی حوزه ها و به خصوص مشکلات کشور تاثیر گذار باشد.

داداندیش به سیاستهای  جدید دانشگاه آزاد اسلامی نیز اشاره و تاکید داشت: با توجه به تاکید ریاست عالی دانشگاه در جهت گام برداشتن واحد ها به سمت مهارت عمومی و به خصوص نوآوری در زمینه های آموزشی، واحد تهران غرب با این رویکرد، به سمت تغییرات آموزشی حرکت نموده و در این مسیر گام های مهمی برداشته است ، در ابتدای راه هستیم و امیدوارم بتوانیم بیش از پیش،اعتماد اساتید را جلب نموده و از پتانسیل این عزیزان در تغییر و تحولات نوآورانه درزمینه آموزشی دانشگاه و کشور سهیم باشیم.

در پایان دکتر دهقان معاون نوآوری و فن آوری دانشگاه آزاد به اهمیت سراهای نوآوری اشاره و تاکید داشت: واقعیت این است که هنوز دانشگاههای کشور در تکاپو و چالش جدی هستند که در نسل اول باقی بمانند یا به نسل دوم ورود کنند و هیچ نگرشی به بیرون ندارند،اما دانشگاه آزاد اسلامی با سیاستهای جدید خود در مسیر نوآوری و فن آوری گام نهاده و با توجه به روحیات ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی(جناب آقای دکتر طهرانچی)این امرمیسرخواهد شد و ما با برنامه ریزی اساسی و دقیق و آینده محور(بدون هزینه تراشی و تاسیس ساختار جدید)در پی آن هستیم که علم و نیروی انسانی را به چرخه ثروت تبدیل کنیم و المان های محرک این حرکت دانشجویان،اساتید و صنعتگران می باشند.

شایان ذکر است دکتررحیمی معاون پژوهش و فناوری ،دکتر حاجی پور مدیرگروه صنایع،خانم دکتر عزت زاده ودکتر معیری به ترتیب طرح نوآورانه خود را با محوریت 1- الگوی حل مسئله و ارائه روش تدریس انتگرال بر اساس مدلهای مختلف.2- سینرژی 3- ساخت انیمیشین و بازیهای کامپیوتری 4- روش  آموزش مبتنی بر حل مسئله با تکیه بر تجربیات شخصی در رشته مهندسی مکانیک را در این جلسه تبیین ، تشریح ومطرح ساختند.