دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب موفق به کسب رتبه ی ۶۷ در آزمون کار‌شناسی ارشد سال جاری شد.

۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۰ کد : ۳۶۰۲

به گزارش روابط عمومی واحد ایمان کرمی، دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب موفق به کسب رتبه‌ی ۶۷ در آزمون کار‌شناسی ارشد سال جاری شد. او ضمن تشکر از اساتیدی که تأثیر مهمی در آموزش و انتقال مفاهیم درسی به طور کامل داشتند (دکتر شمسایی، دکتر مسعودی، دکتر ایلچی، دکتر قاضی، دکتر فرحبد، دکتر خانپور، دکتر صمصامی مدیر گروه) گفت: همه چیز فقط به اراده، علاقه، تلاش و پشتکار فرد بستگی دارد و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی هم می‌توانند با اراده و توکل به خدا در سطح دانشجویان برتر کشور باشند.

کرمی ادامه داد: خوشحالم که توانستم چنین رتبه با ارزشی را با حمایت خانواده و همراهی استادان کسب کنم. تمام تلاش من ارتقای سطح علمی و کسب علم بوده در آینده نیز این مسیر را ادامه می‌دهم.

وی افزود: اولویت اول من تحصیل در دانشگاه شریف، اولویت دوم تحصیل در دانشگاه شهید بهشتی رشته مهندسی عمران با گرایش سازه می‌باشد.