همزمان با آغاز هفته دولت ۹۸.۶.۶تفاهم نامه همکاری علمی و خدماتی فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و معاونت آموزش عمومی و مهارتی استان تهران، سما، امضاء شد

۰۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۳ کد : ۳۶۷۲ اخبار اخبار تصویری

همزمان با آغاز هفته دولت تفاهم نامه همکاری علمی و خدماتی فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و معاونت آموزش عمومی و مهارتی استان تهران، سما، امضاء شد

به گزارش روابط عمومی واحد، در تاریخ 98.6.6 تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران غرب با ، بمنظور همکاری مشترک دو مجموعه، با حضور دکتر شیخی، معاون مهارتهای عمومی استان تهران ، دکتر پروین داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران غرب، دکتر حمیدرضا مقسمی عضو هیات علمی واحد تهران غرب ، دکتر مصلح، مدیر پژوهش واحد تهران غرب، برگزار شد.

انجام پژوهشهای مورد نیاز مجموعه مدارس سما در استان تهران در زمینه­های مختلف، همکاری دانشگاه در زمینه برگزاری کلاسهای ورزشی ، تدوین سرفصل آموزش زبان، ویژه دانش­آموزان، طراحی و تدوین طرح درسهای فن آموزی مختلف، رفع مشکلات فرهنگی، روانشناسی و تربیتی دانش آموزان، طراحی دکوراسیون داخلی شاد و مناسب برای مدارس، مشاوره و طراحی کلیه سیستمها و سامانه های آی تی مورد نیاز مدارس، استفاده از نیروهای کارآموزی دانشجویی در مدارس، هدایت پروژه های مقاطع مختلف کارشناسی، ارشد و دکتری دانشگاه در جهت رفع مشکلات مدارس، برگزاری اردوهای علمی، سمینارها و همایشهای مورد نیاز مدارس در دانشگاه و مشاوره­های علمی، معرفی و انتخاب رشته از جمله مفاد این تفاهم نامه می باشد.