همزمان با آغاز هفته دولت ۹۸.۶.۶تفاهم نامه همکاری علمی و خدماتی فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و معاونت آموزش عمومی و مهارتی استان تهران، سما، امضاء شد

۰۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۳ کد : ۳۶۷۲

همزمان با آغاز هفته دولت تفاهم نامه همکاری علمی و خدماتی فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و معاونت آموزش عمومی و مهارتی استان تهران، سما، امضاء شد

به گزارش روابط عمومی واحد، در تاریخ ۹۸.۶.۶ تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران غرب با، بمنظور همکاری مشترک دو مجموعه، با حضور دکتر شیخی، معاون مهارتهای عمومی استان تهران، دکتر پروین داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران غرب، دکتر حمیدرضا مقسمی عضو هیات علمی واحد تهران غرب، دکتر مصلح، مدیر پژوهش واحد تهران غرب، برگزار شد.

انجام پژوهشهای مورد نیاز مجموعه مدارس سما در استان تهران در زمینه‌های مختلف، همکاری دانشگاه در زمینه برگزاری کلاسهای ورزشی، تدوین سرفصل آموزش زبان، ویژه دانش‌آموزان، طراحی و تدوین طرح درسهای فن آموزی مختلف، رفع مشکلات فرهنگی، روانشناسی و تربیتی دانش آموزان، طراحی دکوراسیون داخلی شاد و مناسب برای مدارس، مشاوره و طراحی کلیه سیستمها و سامانه های آی تی مورد نیاز مدارس، استفاده از نیروهای کارآموزی دانشجویی در مدارس، هدایت پروژه های مقاطع مختلف کارشناسی، ارشد و دکتری دانشگاه در جهت رفع مشکلات مدارس، برگزاری اردوهای علمی، سمینارها و همایشهای مورد نیاز مدارس در دانشگاه و مشاوره‌های علمی، معرفی و انتخاب رشته از جمله مفاد این تفاهم نامه می باشد.