بازدید سرزده دکتر طهرانچی از روند ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۱ کد : ۳۷۵۰
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به صورت سرزده از روند ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساعت 7/30 صبح امروز به همراه دکتر بهروز طماسب کاظمی مشاور رئیس دانشگاه در برنامه‌ریزی راهبردی و رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، با حضور در مجتمع پیامبر اعظم(ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، از روند ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود بازدید کرد.

رئیس دانشگاه آزاداسلامی در بازدید از بخش های مختلف فرآیند ثبت نام و روند پذیرش دانشجویان، بر تسریع و تسهیل ثبت‌نام و ارائه مشاوره های لازم درخصوص انتخاب واحد دانشجویان تأکید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی واحد تهران غرب نیز بازدید به عمل آورد.