برگزاری هفدهمین جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۰ کد : ۳۷۸۹

به گزارش روابط عمومی واحد، جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور دکتر هاشمی دبیر ستاد اقامه نماز استان تهران، مسئولین ستاد اقامه نماز واحدهای استان تهران، در سالن جلسات ساختمان ستادی برگزار شد.

در این مراسم مدیر فرهنگی واحدتهران غرب ضمن خیرمقدم و اعلام آمادگی جهت اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی مشترک با ستاد اقامه نماز، به ارائه گزارشی از فعالیّتها و اقدامات صورت گرفته در راستای نهادینه کردن فرهنگ اقامه نماز در بین کارکنان و دانشجویان واحد پرداخت.

در ادامه این جلسه در خصوص بررسی و تصمیم گیری دستور العمل های ابلاغی سال 98، بحث و بررسی در نحوه برگزاری دومین دوره جشنواره قُبا، چگونگی جذب دانشجو به نماز جماعت، برگزاری کارگاههای آموزشی با محوریت نماز و برنامه های متنوع فرهنگی با موضوع نماز که از سوی سازمان مرکزی برنامه ریزی شده بود بحث و تبادل نظر گردید.  مقرر شد  عملیاتی نمودن  برنامه ها در  واحد های دانشگاهی (در سال 1398 )در دستور کار قرار گیرد.

جلسه مذکور پس از حضور اعضاء در نماز جماعت ظهر و عصر راس ساعت 13/30 با ذکر صلوات پایان پذیرفت.