۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۰ کد : ۳۹۷۱
به گزارش روابط عمومی واحد، اولین جلسه ستاد شاهد و ایثارگر(سال تحصیلی ۹۹-۹۸) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با حضور خانم دکتر داداندیش ریئس واحد ، آقای دکتر پیشگر معاون فرهنگی دانشجویی ، آقای دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری، آقای دکتر حیدری معاون اداری و مالی، خانم دکتر سهرابی مدیر آموزش، آقای بهمنی دبیر ستاد، آقای دکتر صمیمی مدیرکل بنیاد شهید و ایثارگران تهران بزرگ،آقای نورچه ی معاون فرهنگی دانشجویی تهران بزرگ، اقای قربانی رئیس بنیاد شهید منطقه ۳ ، خانم مشهدی مدیر امور دانشجویی فرهنگی بنیاد شهید تهران بزرگ، خانم جبلی مسئول امور دانشجویی منطقه ۳ در دفتر ریاست واحد دانشگاهی برگزار شد

در ابتدای این جلسه، خانم دکتر داداندیش رئیس واحد ضمن خوشامدگویی و خیرمقدم درباره ارزش و منزلت شهداء و ایثارگران و خدمت به این عزیزان وظایف ذاتی تمام مسئولین به ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب دانست.

وی ضمن اعلام حمایت، از مسولین و مدیران واحد درخواست  کرد که از همکاری و تعامل با این عزیزان دریغ نکنند.

سپس آقای بهمنی دبیر ستاد شاهد و ایثارگر واحد ضمن ارائه گزارش از عملکرد دفتر شاهد و ایثارگر، دانشجویان فعال در این واحد را 467 نفر اعلام کرد که 11 نفر از ایثارگران از اساتید و همکاران رسمی این واحد دانشگاهی می باشند.

در ادامه دکتر صمیمی مدیرکل بنیاد شهید، از حمایت و مساعدت واحد تهران غرب از دانشجویان شهید و ایثارگر تقدیر و تشکر کرد.

سپس در این جلسه ضمن بحث و تبادل نظر  میان اعضاء مقرر شد تشکیل کانون ایثار دانشجویان شاهد و ایثارگر با فراخوان انجام گردد، کمیته منتخب جهت حمایت از دانشجویان شاهدو ایثارگر فعال شود، نام گذاری دانشکده ها به نام شهداء با مصوبه هیأت ریئسه واحد دانشگاهی به تصویب برسد و حتی المقدور از نام شهدای دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران غرب و شهدای کارکنان و اساتید استفاده شود. نصب ثمثال شهداء در دیوار بیرونی مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) با همکاری سازمان زیبا سازی شهرداری تهران و بنیاد شهید تهران بزرگ انجام شود، نصب تمثال شهدای ورزشکار در دیوار سالن های ورزشی انجام شود. روز دانشجو و هفته بسیج از سه نفر از دانشجویان فعال شاهد و ایثارگر که فعالیت پژوهشی، اجتماعی و فرهنگی داشتند با مشارکت بنیادشهید تهران بزرگ تقدیر گردد. اردوی زیارتی و سیاحتی سالی یکبار از بودجه فرهنگی واحد و بودجه فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام گردد. به کارکنان و اساتید شاهد و ایثارگر هم خدمات اداری و آموزشی ارائه گردد.