مسئول امور خواهران کارکنان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برنامه های خود را تشریح نمود

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۴ کد : ۴۰۴۶
مسئول امور خواهران کارکنان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت:"بسیج خواهران به عنوان سازمانی منسجم از شاخص هایی نظیر تحکیم هویت دینی، ملی و انقلابی، ترویج فرهنگ فاطمی و پرچمداری نهضت زنان برخوردار می باشد."

ضمن معرفی خود بفرمایید بسیج کارکنان خواهران از چه سالی در واحد تهران غرب شروع به فعالیت نموده است؟

صدیقه میناوند هستم، مسئول امور خواهران کارکنان بسیجی واحد تهران غرب و همچنین مدیر  امور اداری ومنابع انسانی واحد، بسیج کارکنان خواهران از سال 94 به بعد فعالیت خود را در واحد آغاز کرد و  از ابتدای فعالیت خود در دانشگاه در تمامی حوزه های فرهنگی ، علمی ، هنری ، پژوهشی ، آموزشی  ضمن حضور چشمگیر، همواره با دانشجویان و دانشگاه همکاری مطلوبی را داشته است.

مراحل عضو گیری اعضاء بسیج کارکنان خواهران را بفرمایید.

عضوگیری اعضاء بسیج خواهران طی یک مرحله فراخوان از طریق اتوماسیون اداری صورت پذیرفت که با استقبال زیادی از همکاران خانم مواجه گردید . که پس از تشریح و آشنایی بیشتر خواهران  با اهداف و عملکرد بسیج ،  موفق به جذب 58 نفر عضو عادی و 7نفر عضو فعال شدیم.

لطفا درباره عملکرد بسیج خواهران توضیح دهید.

جمع آوری اقلام غیر نقدی  و کمک های نقدی جهت کمک به هموطنان سیل زده استان گلستان، برگزاری کلاسهای معرفتی و مناسبتی جهت ارتقاء سطح علمی و کیفی اعضاء، برگزاری نشست های دوره ای کارکنان بسیجی  با اعضاء شورا ، شرکت منظم اعضاء خواهر در مراسم ها و همایش های اعلام شده از طرف فرماندهی بسیج کارکنان وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری دانشگاهها، برگزاری مسابقات فرهنگی غدیرشناسی  و روشنا (تفسیر سوره نور) و اعطای جوایز به برندگان ، برگزاری مراسم هفته بسیج و مسابقه کتابخوانی 20سال و سه روز از کتاب خاطرات جوانترین شهید مدافع حرم شهید سید مصطفی موسوی ، برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت شهادت حضرت رقیه (ع)، حضور پرشور همکاران خواهربسیجی در راهپیمایی های 22بهمن ،13آبان و محکومیت اغتشاشات اخیر و لبیک به آرمانهای رهبری از جمله عملکرد بسیج خواهران میباشد.

بسیج کارکنان خواهران  واحد تهران غرب در راستای گام دوم انقلاب چه اهدافی را دنبال میکند؟

بسیج خواهران به عنوان اولین و گسترده ترین تشکل مردمی زنان پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در مراحل مختلف وظایف خطیری را به عهده داشته است، به ویژه در عرصه های علمی و فرهنگی طلایه دار حرکت های شورآفرین در دفاع از اسلام در حوزه مسایل زنان با تبیین دیدگاههای حضرت امام (ره) و بیانات رهبر معظم انقلاب که مترقی ترین دیدگاهها و نظرات را پیرامون دفاع از حقوق زنان مطرح کرده‌اند تلاش می کنند.

بسیج خواهران به عنوان سازمانی منسجم از شاخص هایی نظیر تحکیم هویت دینی، ملی و انقلابی، ترویج فرهنگ فاطمی و پرچمداری نهضت زنان برخوردار می باشد که این ویژگی ها باعث شده تا در تعامل اثربخش با دیگر سازمانهای دولتی و تشکل های مردمی دیگر موجودیتی پویا به دست آورد و خود را برای بهره مندی هر چه بیشتر از دانش روز و فن‌آوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی تجهیز نماید.

مهمترین وظایف بسیج خواهران را بفرمایید.

احیای هویت زن مسلمان، تعمیق معنویت و بصیرت دینی و تحکیم بنیان خانواده و ترویج حجاب و عفاف و همگامی با بسیج علمی و ورود به مباحث علمی و پژوهشی و به کارگیری افراد پژوهشگر و علمی  که به عنوان اساسی ترین فعالیت ها در برنامه ریزی و دستور کار بسیج خواهران قرار گرفته است و همین امر باعث شده است بسیج خواهران از همت والا و پایبندی به ارزش های دینی و فضائل اخلاقی برخوردار شود و به دنبال آن رسالت خود را به اثبات برساند که این رسالت در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری است .

در خصوص برنامه های بسیج کارکنان خواهران  واحد تهران غرب توضیحی  اگر هست بفرمایید.

سنجش میزان گرایش بانوان به فعالیتهای گروهی‌ و بررسی عوامل و موانع بازدارنده گرایش به بسیج خواهران، تشکیل کارگروهها و برگزاری جلسات با موضوع پوشش و آراستگی و حجاب و عفاف ، برگزاری جلسات در خصوص ترویج رفتارهایی که در راستای سبک زندگی ایرانی اسلامی و مقابله با ترویج فرهنگ غربی جهت تحکیم بنیان خانواده از دیگر برنامه های بسیج کارکنان خواهران میباشد.