نشست بصیرت افزایی پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۷ کد : ۴۰۵۵

به گزارش روابط عمومی واحد، در هفته گرامیداشت بسیج ، به همت پایگاه بسیج کارکنان واحد تهران غرب و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی، اولین نشست از سلسله نشست های طرح بصیرت افزایی اعضای بسیج کارکنان روز سه شنبه  مورخ 5 آذر ۱۳۹۸ در سالن جلسات ساختمان ستادی واحد تهران غرب برگزار گردید.

در این نشست دکتر سید حسین پیشگر معاون فرهنگی دانشجویی واحد تهران غرب، ضمن خیر مقدم و تبریک فرارسیدن هفته بسیج به همکاران بسیجی واحد، توضیحات مبسوطی در خصوص روز شمارو برنامه های محوری بسیج کارکنان، حضور پر شور همکاران در راهپیمایی روزدوشنبه مورخ 98/09/4در برائت از اغتشاشات در میدان انقلاب اسلامی، به همراه برنامه های در دست اقدام پایگاه بسیج در این واحد دانشگاهی ارائه نمودند.

در ادامه دکتر سید علیرضا بهشتی استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، در خصوص فرهنگ بالای بسیج و بسیجی اشاره نمودند. ایشان تبیین فرهنگ بسیجی در جامعه را ضروری دانست و خاطر نشان کرد: این فرهنگ متعالی باید در بین اقشار مختلف به ویژه نسل جوان و نوجوان ایران اسلامی بیش از پیش تبیین شود.