قدردانی خانم دکتر داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب از آقای دکتر رحیمی در دوران مسئولیت ریاست مجتمع پیامبر اعظم(ص)واحد تهران غرب

۰۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۹ کد : ۴۱۷۸

به گزارش روابط عمومی واحد، در جلسه ی امروز هیأت رئیسه طی حکمی، دکتر داداندیش، رئیس واحد، از زحمات دکتر رحیمی در دوران مسئولیت ریاست مجتمع پیامبر اعظم (ص)  تقدیر کرد.
در این مراسم دکتر داداندیش، از خدمات و همکاری ایشان در دوران مسئولیت «رئیس مجتمع پیامبر اعظم (ص) » دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب از تاریخ
98/2/4 لغایت 98/10/2 تقدیر و تشکر نمود. وی اعلام داشتند؛ امید است همچنان در سمت معاون پژوهش و فناوری  واحد در تحقق اهداف نوآورانه  در واحد تهران غرب منشأ اثر باشید.
موفقیت، سلامت و توفیق روزافزون شما را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
گفتنی است دکتر رحیمی پیش از این معاون پژوهش و فناوری واحد تهران مرکزی، رئیس کمیته انظباطی دانشجویی واحد تهران مرکز، رئیس شورای پژوهشی، فرهنگی، انتشارات واحد تهران مرکزی را در کارنامه خود دارا می باشد.
دکتر رحیمی هم اکنون سمت معاونت پژوهش و فناوری واحد تهران غرب را به عهده دارند.