انتصاب دکتر گیوریان به عنوان عضو شورای پژوهش و تحصیلات تکمیلی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی

۰۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۴ کد : ۴۲۷۲

در حکمی از سوی معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ، دکتر گیوریان معاون آموزش واحدتهران غرب  به عنوان عضو شورای پژوهش و تحصیلات تکمیلی علوم انسانی و هنر دانشگاه منصوب شد .

در این حکم آمده است :

با عنایت به مراتب تعهد و تخصص جنابعالی به موجب این حکم به  مدت  دو  سال به عنوان « عضو شورای پژوهش و تحصیلات تکمیلی علوم انسانی و هنر دانشگاه» منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و با صداقت کاری و امانت داری و قانون مندی در انجام امور مربوطه به رفع موانع و مشکلات پژوهشی موفق باشید.

عبدالحسین خسروپناه

معاون  علوم انسانی و هنر دانشگاه

شایان ذکر است دکتر گیوریان دارای سوابق مدیریتی از جمله؛ معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد تهران غرب، مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه ریزی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، سرپرست حوزه دانشجویی- فرهنگی و دبیر کمیسیون موارد خاص آموزشی واحد تهران غرب را در کارنامه اجرایی خود دارد.