دستورالعمل مربوط به درس آشنایی با دفاع مقدس

۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۱ کد : ۴۳۳۶

به اطلاع دانشجویان محترم میرساند؛ براساس این دستورالعمل و با توجه به مصوبه شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه آزاد اسلامی،  در خصوص بخشنامه های ارسالی مربوط به درس آشنایی با دفاع مقدس نکات زیر حائز اهمیت می باشند:

1. آندسته از دانشجویانی که در شرف فراغت از تحصیل در نیمسال اول ، دوم 99-98 یا تابستان 99 می باشند، چنانچه در میان دروس باقیمانده درس اختیاری 2 واحدی داشته باشند ملزم به گذراندن درس آشنایی با دفاع مقدس به ارزش 2 واحد به جای درس اختیاری مذکور می باشند.
  2. آندسته از دانشجویانی که سقف دروس اختیاری خود را تکمیل نموده اند یا برنامه درسی آنها فاقد جدول دروس اختیاری می باشد ، می توانند درس مذکور را نگذرانند.
  3. درس مذکور یک درس 2 واحدی نظری می باشد و صرفاٌ جایگزین یک درس 2 واحدی اختیاری خواهد گردید، چنانچه در برنامه درسی درس اختیاری با تعداد بیشتر یا کمتر از 2 واحد داشته باشند، درس آشنایی با دفاع مقدس جایگزین آن درس نخواهد شد.