اطلاعیه مهم گروه معارف اسلامی درخصوص نکات آموزش از راه دور دروس معارف اسلامی

به نام آن که جان را فکرت آموخت

دانشجویان گرامی

با سلام و آرزوی سلامتی

نظر به تعطیلات پیش آمده  و ضرورت حفظ توأمان سلامت خود  و خانواده محترمتان ،همچنین استمرارمناسب جریان آموزش تمامی دروس از جمله دروس معارف اسلامی؛ نکات زیر برای پاسخ به پرسش های برخی از دانشجویان عزیز تقدیم حضور می گردد . امید است با رعایت فرهنگ خود مراقبتی ، حفظ امید و توکّل به پروردگار مهربان پاینده و پویا باشید.

*****************************************

نکات آموزش از راه دور دروس معارف اسلامی

1-بازدید مستمر صفحه شخصی دانشجو در سایت واحد تهران غرب، به منظور دریافت پیام و درسنامه ارسال شده توسط استاد مربوطه.

2-بازدید مستمر گروه یا کانال مربوط به کلاس درس تان که فی مابین استاد، نماینده کلاس و دانشجویان تشکیل شده است برای دریافت پیام و درسنامه های ارسال شده توسط استاد مربوطه.
3-استفاده ازسایت آموزش مجازی دانشگاهیان به نشانی ec.nahad.ir مطابق با راهنمایی سایت و ارائه پرینت گواهینامه به استاد مربوطه پس از بازگشایی دانشگاه.

*-درصورت بروزسوالات دیگر لطفا با استاد مربوطه ( از طریق بخش ارسال پیام درصفحه شخصی دانشجو درسایت واحد و پیام رسان های مجازی) گفتگو شود.

باآرزوی بهروزی و شادکامی
                                                        مدیرگروه معارف اسلامی