آموزش کلاس های مجازی واحد الکترونیکی - راهنمای اساتید

۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۰ کد : ۴۴۰۵ آموزش غیرحضوری

استاد گرامی؛

جهت اتصال به کلاس های آموزش مجازی ارائه شده از سوی واحد الکترونیکی، تمامی مراحل را با دقت انجام دهید.

کلاس های مجازی طبق برنامه کلاسی ترم، از روز سه شنبه مورخ ۲۰ اسفند ۹۸ برگزار می گردد

اساتید توجه فرمایند تا زمانی که استاد به کلاس وارد نشود، دانشجو امکان ورود به کلاس را ندارد، لذا لازم است چند دقیقه قبل از شروع کلاس، لاگین نمایند.

بخش اول: پیش نیازهای نرم افزاری سیستم

۱- سیستم عامل ویندوز ۷ و یا بالاتر و نصب تمامی درایورها از جمله درایور کارت صدا

۲- نصب مجموعه نرم افزارهای آفیس (از جمله word و PowerPoint)

۳- نصب نرم افزاری برای مشاهده فایل های PDF : در صورتی که فایل های PDF برای شما قابل مشاهده نیستند نرم افزار معرفی شده زیر را دریافت و نصب نمایید:

دانلود نرم افزار Fox it Reader برای مشاهده فایل های PDF

4- نصب مرورگر فایرفاکس نسخه ۶۹ و یا بالاتر (برای دانلود فایرفاکس ۶۹ کلیک کنید)

۵- نصب برنامه Adobe Connect add in (برای دانلود برنامه مذکور کلیک کنید)

۶- نصب جدیدترین نسخه از فلش پلیر (برای دانلود فلش پلیر ۳۲ کلیک کنید)

توجه داشته باشید قبل از نصب فلش پلیر، مرورگر فایرفاکس را به طور کامل ببندید

۷- کیبورد فارسی + آموزش برای تایپ فارسی و بدون مشکل در چت کلاس آنلاین (برای دانلود کیبورد فارسی کلیک کنید)

۸- نصب نرم افزار Java Runtime (برای دانلود جاوا ران تایم کلیک کنید)

۹- نصب نرم افزار Any Desk برای رفع مشکل در مواقع اضطراری (برای دانلود Any Desk کلیک کنید)

بخش دوم: پیش نیازهای سخت افزاری سیستم

۱- میکروفن یا هدست یا هندزفری موبایل برای صحبت در کلاس

۲- وبکم یا لپتاپ مجهز به وبکم جهت ارتباط تصویری با دانشجویان (اختیاری می باشد)

بخش سوم: تست میکروفن

برای تست سالم بودن میکروفن به سایت ذیل مراجعه نموده تا به صورت آنلاین وضعیت کارکرد میکروفن شما از طریق ضبط صدا و پس از آن پخش صدای ضبط شده مورد آزمایش قرار بگیرد

نرم افزار آنلاین تست صدا و میکروفن

پس از کلیک بر روی لینک بالا، بر روی آیکون قرمز رنگ میکروفن () کلیک کنید، میکروفن را نزدیک به دهان خود کرده و چند ثانیه صحبت کنید. سپس بر روی دکمه قطع ضبط () کلیک کنید و صدای ضبط شده خود را پخش کنید ().

توجه داشته باشید، در صورتی که درایور کارت صدای کامپیوتر و یا لپ تاپ خود را نصب نکرده باشید، در محیط کلاس، میکروفن شما قابل شناسایی نیست، تست فوق فقط مربوط به سالم بودن میکروفن شماست

بخش چهارم: اتصال به کلاس درس

برای اتصال به کلاس، ابتدا وارد آدرس زیر شوید:

سپس از رو نقشه کشور ایران، بر روی استان تهران کلیک نموده و واحد تهران غرب را انتخاب نمایید:

صفحه ای مانند صفحه ذیل برای شما باز خواهد شد:

اساتید محترم برای ورود به سایت از یکی از روش های ذیل استفاده نمایند:

نام کاربری: کدملی رمز عبور: کدملی

یا

نام کاربری: کدملی رمز عبور: شماره موبایل

پس از ورود برای اطلاع از نحوه کار با سامانه می توانید فایل آموزشی پیوست شده را مطالعه نمایید.

دریافت فایل آموزشی مخصوص اساتید - ویرایش ۲۰ اسفند ۹۸

همچنین می توانید از آموزش های تصویری تهیه شده که در صفحه ذیل قابل مشاهده است، استفاده نمایید.

فیلم های آموزشی مخصوص اساتید

در صورتی که مانند عکس ذیل بعد از انتخاب یکی از دروس خود، ۲ عنوان کلاسی را مشاهده نمودید، کلاسی که عنوان Main Class دارد را انتخاب کنید

حضور و غیاب اساتید

ملاک حضور غیاب اساتید، زمان شروع و پایان پیوستن ایشان به کلاس در نظر گرفته می شود.

اساتید محترم واحد تهران غرب:

پس از اجرای تمامی مراحل بالا، مطالعه دقیق فایل PDF ضمیمه شده و تماشای فیلم انتهایی این صفحه در صورت بروز مشکل، ابتدا به بخش سؤالات متداول اساتید مراجعه کنید، در صورتی که برای مشکل شما راه حلی ارائه نشده بود، با شماره پشتیبانان واحد تهران غرب تماس حاصل فرمایید.

تماس تلفنی، از ساعت ۸ صبح الی ۶ بعدازظهر (امکان پشتیبانی فقط برای اساتید تهران غرب مقدور می باشد)

۰۹۳۵۹۴۶۳۸۲۹    لطفاً فقط در بازه تعیین شده تماس حاصل فرمایید

۰۹۳۵۴۰۳۵۹۳۸   لطفاً فقط در بازه تعیین شده تماس حاصل فرمایید

۰۹۳۳۱۷۴۸۱۳۶     لطفاً فقط در بازه تعیین شده تماس حاصل فرمایید

۰۹۳۸۸۳۹۶۲۹۹    لطفاً فقط در بازه تعیین شده تماس حاصل فرمایید

ویدئوی آموزشی نحوه نصب نرم افزارها و اتصال به کلاس را مشاهده نمایید.