اطلاعیه مهم شماره ۶ معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، درخصوص برگزاری کلاسهای جبرانی

۰۴ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۳ کد : ۴۴۲۸

قابل توجه کلیه اساتید گرامی:

۱-فایل برنامه آموزش هفتگی به روز رسانی شده است. جهت ورود به سامانه کلاس مجازی در صورتیکه رمز خود را تغییر داده اید دوباره به حالت پیش فرض برگشته است. بنابراین برای ورود مجدد باید به روش اول یعنی همان نام کاربری و رمز عبور (با کد ملی) وارد سامانه شوید.
۲-برای آن دسته از اساتیدی که موفق به برگزاری کلاس در سامانه کلاس های مجازی از روز سه شنبه مورخ ۹۸/۱۲/۲۰ نشده اند امکان برگزاری کلاس های جبرانی از ۵ فروردین ماه فراهم شده است. بنابراین در زمان تعطیلات نوروزی فقط کلاس های جبرانی برگزار می گردد.
۳- پس از خاتمه تعطیلات و از روز شنبه مورخ ۹۹/۱/۱۶ برگزاری کلاس های مجازی برای کلیه اساتید مطابق با برنامه آموزش هفتگی الزامی است.

باتوجه به ارسال پیامک به کلیه دانشجویان، لازم است استادان گرامی به طریق مقتضی، برگزاری کلاسها را به اطلاع دانشجویلن خود رسانده و حضور و غیاب در کلاس صورت پذیرد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی