فراخوان کاندیداتوری انجمن های علمی روانشناسی و مشاوره، ارتباطات و رسانه، حسابداری و گردشگری و هتل داری

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۸ کد : ۴۵۴۳

قابل توجه دانشجویان گرامی در رشته های  روانشناسی و مشاوره، ارتباطات و رسانه، حسابداری و گردشگری و هتل داری

بکارگیری هدفمند هوش اجتماعی در محیط علمی دانشگاه، موجب تجربه و موفقیت بیشتر در آینده کاری و حرفه ای شما خواهد بود، با کاندید شدن در "انجمن های علمی مزبور "، موجب تحقق این امر شوید و  با مشارکت  خود به گروه خود پویایی و نشاط علمی بخشیده و مطالبات فرهنگی علمی خود را با تلاش خود از طریق انجمن های علمی دانشجویی که بستری عالی برای کسب تجربیات خوب،توانمندسازی و تمرین مدیریت،انجام کارهای بزرگ گروهی و تیمی،فعالیتهای علمی پیگیری نمایند.

مزایای هیات مدیره انجمن های علمی:

- صدور ابلاغ و حکم رسمی از سوی واحد دانشگاهی

-  عضویت در باشگاه پژوهشگران و بهره مندی از تسهیلات رایگان

- انجام کار تیمی و تعامل مستقیم با مسئولین واحد دانشگاهی در راستای فعالیت هایی همچون برگزاری بازدید، دوره های تخصصی، همایش و سمینار، راه اندازی نشریه و اعزام تیم ها به مسابقات و برگزاری مسابقات

-  هر ساله از هیات مدیره دو انجمن علمی همراه با تندیس و جوایز تقدیر خواهد شد

-  تجربه مدیریت و فعالیت در محیط کار

-  آشنایی و همکاری با مراکز ارتباط با صنعت و مراکز پژوهشی دانشگاه

در صورت تمایل پس از تکیل فرم از طریق لینک زیر تکمیل و به آدرس ایمیل ارسال فرمایید.

لینک فرم:

آدرس ایمیل گروه حسابداری:

zarei.tehrangharb@gmail.com

آدرس ایمیل گروه ارتباطات و رسانه:

s.mohamadpour@gmail.com

آدرس ایمیل گروه گردشگری و هتل داری و روانشناسی و مشاوره:

bpj@wtiau.ac.ir