اطلاعیه مهم مالی درخصوص نحوه پرداخت شهریه

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۵ کد : ۵۴۸۰

دانشجوی گرامی؛

به منظور رفع برخی مشکلات ایجاد شده در زمان انتخاب واحد به نکات زیر با دقت توجه فرمایید:

1. حتی المقدور سعی کنید از کامپیوتر جهت ورود به سامانه استفاده نمائید
  2. با توجه به تقسط شهریه در ترم گذشته توسط سازمان مرکزی، حتماً از منوی سمت راست، گزینه صندوق رفاه دانشجویی و سپس از زیر منوی درخواست و پیگیری تسهیلات، وارد صفحه جدید شده و با کلیک روی 《 … 》 ضمن مشاهده مبلغ اقساط، نسبت به پرداخت اقدام فرمایید.
  3. با توجه به حجم بالای تراکنش های در روزهای حاضر، نسبت به پرداخت شهریه خود قبل از انتخاب واحد (زمان تعیین شده)، اقدام فرمایید.
  4. صبور باشید و تا اتمام انجام مراحل توسط سیستم، پنجره فعال بر روی مرورگر خود را نبندید یا از سامانه خارج نگردید.
  5. انتخاب درگاه بانک صادرات جهت تسریع در پرداخت، گزینه‌ی مناسب تری است.
  6. اگر چنانچه می بینید هنوز با وجود پرداخت، قادر به انتخاب واحد نمی باشید، قطعاً مبلغ بدهی ترم قبل خود را از گزینه رفاه پرداخت ننموده اید.
  7. دقت کنید پرداخت مبالغ بیمه و خدمات آموزشی حتماً باید صورت گیرد. در غیر اینصورت یکی از موانع عدم امکان انتخاب واحد خواهد بود.

به منظور رفاه حال شما دانشجویان عزیز همکاران مالی بصورت تلفنی پاسخگوی مشکلات شما در انتخاب واحد هستند:

شماره سانترال شماره داخلی
آقای کوروش عباسی ۲۲۳۵۰۰۹۱-۲ ۲۶۴