انتصاب ابوذر کاظمی به عنوان سرپرست پایگاه مقاومت بسیج کارکنان واحد

۰۱ آذر ۱۳۹۵ | ۱۶:۰۷ کد : ۱۰۰۸
انتصاب  ابوذر کاظمی به عنوان  سرپرست پایگاه مقاومت بسیج کارکنان  واحد

در حکمی از سوی سرهنگ پاسدار حسین نصیرزاده فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان وزارت علوم و تحقیات و فناوری – دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ، ابوذر کاظمی مدیرگزینش واحد تا صدور حکم قطعی به عنوان سرپرست پایگاه مقاومت بسیج کارکنان واحد تهران غرب منصوب شد.

ابوذر کاظمی دارای مدرک دکتری  زبان و ادبیات عربی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران  بوده و از سال 87 تا کنون به عنوان دبیر ستاد شاهد و ایثارگر با واحد تهران غرب همکاری دارد .وی هم چنین معاون علمی پژوهشی حوزه مقاومت بسیج 272 عماریاسر اسلام شهر می باشد .

در نامه انتصاب کاظمی  از سوی فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان وزارت علوم و تحقیات و فناوری – دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی خطاب به پروین داداندیش رییس واحد  آمده است :" با احترام و آرزوی توفیقات روزافزون به استحضار می رساند نظر به تحول مدیریتی در بسیج کارکنان و ضمن تقدیر و تشکر از زحمات برادر بسیجی جناب آقای محمد شیرازی در جایگاه فرماندهی پایگاه مقاومت بسیج کارکنان آن دانشگاه بدینوسیله برادر بسیجی جناب آقای ابوذر کاظمی  با تجربیات ارزنده ، تعهد و سوابق ارزشمند مدیریتی به موجب این حکم تاصدور حکم قطعی مشارالیه به عنوان سرپرست پایگاه مقاومت بسیج کارکنان آن دانشگاه منصوب می گردند .لذا خواهشمند است ضمن مساعدت و همکاری لازم موضوع در سطح معاونان و مدیران محترم اطلاع رسانی گردد. قبلا از همکاری سرکارعالی کمال تشکررادارم "