ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون سراسری سال ۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد/ آخرین مهلت ثبت‌نام تا 5 بهمن

۲۹ دی ۱۳۹۵ | ۲۲:۵۰ کد : ۱۲۴۴

ثبت‌نام انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته‌های با آزمون سراسری سال 95 دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سایت مرکز آزمون این دانشگاه از ساعت 14 امروز آغاز شده است و تا 5 بهمن ادامه دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت‌نام انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته‌های با آزمون سراسری ۱۳۹۵دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۱۴ امروز چهارشنبه ۲۹ دی آغاز شده است و تا ساعت ۲۴ روز سه‌شنبه ۵ بهمن ادامه دارد.

همه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی هستند و در مرحله قبلی انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده یا نکرده‌اند، می‌توانند به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org مراجعه و حداکثر 20 رشته محل دانشگاهی را انتخاب کنند.

همچنین امکان ویرایش رشته محل‌های انتخابی تا پایان مدت زمان ثبت‌نام برای داوطلبان فراهم است.