شرایط ثبت درخواست های خروج از کشور ( سیاحتی و زیارتی) جهت دانشجویان مشمول

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۰۱:۱۱ کد : ۱۵۱
.

بدینوسیله به اطلاع می رساند :

« دانشجویان مشمول جهت ثبت درخواست های خروج از کشور ( سیاحتی و زیارتی) از تاریخ   95/02/18

می بایست به سایت   www.evazifeh.epolice.ir  مراجعه  و درخواست خود را ثبت نمایند. »

جهت ثبت درخواست توجه به موارد ذیل الزامی است.

1. قبل از ثبت درخواست هیچگونه مراجعه حضوری پذیرفته نمی شود و دانشجو می بایست ابتدا از طریق سامانه مذکور درخواست خود را ثبت نماید و یک روز اداری بعد از ثبت درخواست ( و ارسال اطلاعات به واحد دانشگاهی) جهت انجام مراحل بعدی خروج به امور دانشجویی واقع در ساختمان ستادی قلهک مراجعه نماید.

2. داشتن کد سخاء جهت ثبت درخواست الزامیست. (برای دریافت این کد پرینت تائیدیه معافیت تحصیلی خود را از دفاتر پلیس 10 دریافت نمائید.)

3. افتتاح حساب قرض الحسنه به نام شخص دانشجو در بانک قوامین ، با دریافت رمز اینترنتی جهت پرداخت هزینه ثبت درخواست و مبلغ وثیقه.

4. تعرفه ثبت درخواست خروج از کشور چهل و پنج هزار ریال می باشد(پرداخت در سامانه صورت می پذیرد).

5. در خصوص سفرهایی که  مقصد دانشجو چند کشور می باشد کشور اول مورد نظر می باشد.

6. هر درخواست می بایست حداقل دو هفته قبل از تاریخ خروج ثبت گردد، در غیر این صورت دانشگاه هیچ مسئولیتی در قبال عدم صدور مجوز نخواهد داشت.

7. جهت سفرهای زیارتی و سیاحتی حداکثر مدت زمان خروج 30 روز می باشد.

8. شماره تلفن تماس دانشجو جهت هماهنگی مورد نیاز است، در ثبت آن دقت نمائید. (مراحل تائید از طریق پیامک سامانه به شما اطلاع داده می شود.)

9. پس از مشاهده تائیدیه درخواست در سامانه مربوطه، در صورت نداشتن پاسپورت به یکی از دفاتر پلیس 10 مراجعه نمائید.

10. متقاضیان سفر زیارتی می بایست در زمان مراجعه به واحد، نامه کاروان خود را همراه داشته باشند.

11. جهت اطلاع از چگونگی ثبت درخواست و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه www.evazifeh.epolice.ir  و یا به سایت واحد تهران غرب قسمت معاونت دانشجویی – صدور  گواهی ها  مراجعه نمائید.