گذری بر اردوی راهیان نور واحد در اسفند ۹۵

۲۳ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۰ کد : ۱۵۶۵
گذری بر  اردوی راهیان نور واحد در اسفند ۹۵

اردوی راهیان نور واحد با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و با  همت و تلاش  بسیج دانشجویی واحد  و نظارت و پشتیبانی معاونت دانشجویی و فرهنگی و دفتر فرهنگ اسلامی  با حضور  70 نفر از خواهران و براداران بسیجی   ، نمایندگان  حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی (آقایان : مهمان  کاظمی و  احمد بهشتی) و حوزه  معاونت اداری و مالی (آقای کوهی ) به  همراه 2 نفر راوی و 1 نفر روحانی   از 17 لغایت 23 اسفند 95 در مناطق عملیاتی جنوب کشور برگزار شد.

مسیر این اردوی فرهنگی  استان خوزستان (اندیمشک – اهواز – خرمشهر) و محل اقامت کاروان: پادگان دوکوهه – یادمان شهدای هویزه  و  زائرسرای شهید جهان آرا خرمشهر) در نظر گرفته شد.

در این برنامه  مناطق عملیاتی و یادمان­هایی که مورد بازدید کاروان قرار گرفت شامل : پادگان دوکوهه – منطقه عملیاتی شرهانی – امام زاده عباس (ع) – منطقه عملیاتی فتح المبین – منطقه عملیاتی فکه – منطقه عملیاتی کانال کمیل و حنظله – یادمان شهید چمران – یادمان هویزه – منطقه عملیاتی هور العظیم– منطقه عملیاتی طلائیه – مسجد جامع خرمشهر – منطقه عملیاتی اروند – منطقه عملیاتی شلمچه – پادگان شهید محمودوند اهواز بود.

بسیجیان واحد  با حضور در این اردو ضمن آشنایی و الگو گرفتن از سبک زندگی شهدا در برابر ترویج سبک زندگی غربی به مقابله می‌پردازند.

راهبرد اردوهای راهیان نور فرهنگی تربیتی است.