مشکل خرید بن کتاب دانشجویان دانشگاه آزاد حل و ثبت نام آغاز شد

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۶:۱۴ کد : ۱۵۹
لیست دانشجویان دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های غیر انتفاعی و ناقصی‌های وزارت علوم هم عصر روز گذشته به سایت نمایشگاه رسیده و بارگذاری شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، نیکنام حسین‌پور، مدیر کمیته رفاهی و هماهنگی نهادهای همکار بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اعلام این خبر گفت: «این دانشجویان از امروز یک اردیبهشت می‌توانند نسبت به خرید بن دانشجویی اقدام کنند.»

وی افزود: «مهلت ثبت‌نام تا پنجم اردیبهشت است و در صورتی که سقف یارانه مصوب پر نشود ما مشکلی با تمدید این زمان نخواهیم داشت.»

حسین‌پور با اعلام این‌که تا روز گذشته بیش از هشتصدهزار نفر اقدام به خرید نهایی بن کرده‌اند و میزان یارانه محدود است، از دانشجویان خواست سریع‌تر نسبت به نهایی کردن ثبت‌نام اقدام کنند.

وی درخصوص کسانی که از حساب آنها پول کسر شده است اما ثبت نام آنها نهایی نشده است، گفت: «پول کسرشده از نیم ساعت بعد از انجام تراکنش تا حداکثر 72 ساعت به حساب ایشان برگردانده می شود.»

حسین‌پور از دانشجویان خواست برای رفع نواقص با ذکر مشکل و شماره دانشجویی و شماره ملی فقط از طریق ایمیل‌های bon@tibf.ir، tibfiran@tibf.ir، و tibftehran@tibf.ir اقدام کنند و از تماس تلفنی خودداری کنند.

منبع: آنا