انتشار دو کتاب از سوی اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی واحد

۰۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۶ کد : ۱۷۷۹

دو کتاب با عنوان های :شرح تفصیلی بر مبحث هفدهم  لوله کشی گاز طبیعی و تشریح کامل سوالات مبحث هفدهم  لوله کشی گاز طبیعی  از سوی اعضای هیات علمی  دانشکده فنی و مهندسی واحد تهیه و تنظیم و منتشر شد .

کتاب اول با عنوان : شرح تفصیلی بر مبحث هفدهم  لوله کشی گاز طبیعی   مربوط به  موضوع ساختمان سازی - صنعت و تجارت - قوانین و مقررات  ایران  است  که توسط  رامین قاسمی اصل عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک  واحد با همکاری   محمد امین جوادی   مدرس واحد تهران غرب تهیه و تنظیم و از سوی انتشارات نوآور در 131 صفحه  منتشر شد ه است . در این کتاب نکات الزامی آزمون نظام مهندسی رشته مهندسی تاسیسات مکانیکی (گازرسانی) و مباحث و مطالب مرتبط با طراحی - نظارت و اجرا  و کلیه مباحث آزمونهای صلاحیت نظارت و بازرسی گاز آورده شده است .

کتاب دوم با عنوان : شریح کامل سوالات مبحث هفدهم  لوله کشی گاز طبیعی  با سوالات تستی چهار گزینه ای به منظور تمرین - ممارست  و آموزش مطالب لوله کشی گاز طبیعی  ساختمانها  توسط  رامین قاسمی اصل عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک  واحد از سوی انتشارات نوآور  در 154 صفحه و قطع وزیری منتشر شد ه است.