بازدید عضو شورای فرهنگی دانشگاه آزاد و دکتر استیوفنس از غرفه واحد تهران غرب گزارش تصویری

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۹:۲۵ کد : ۱۸۱
دکتر نوش آفرین انصاری عضو شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر جان استیفنس استاد دانشگاه استرالیا به اتفاق هیأت همراه از غرفه دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران غرب دیدن کردند.

DSC_3751

DSC_3753

DSC_3759

DSC_3766

DSC_3777

DSC_3790

DSC_3798

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، این هیأت که در رأس آن دکتر نوش آفرین انصاری عضو شواری فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قرار داشت از دستاوردهای علمی پژوهشی واحد تهران غرب دیدن کردند.

دکتر نوش آفرین انصاری؛ عضو شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مسعود ناصری؛ عضو شورای کتاب کودک، فرزانه اخوت؛ کارشناس و مروج ادبیات کودکان و نویسنده فرهنگنامه کودک و نوجوان، و  جان الکساندر استیفنس؛ استاد ادبیات کودک و نوجوان به همراه مسئولین فرهنگی ، روابط عمومی دنشگاه آزاداسلامی واحد تهران غرب و هیأت همراه از غرفه و دستاوردهای علمی و پژوهشی واحد بازدید به عمل آوردند.

در انتها به رسم یاد بود هدایای نفیسی به بازدید کنندگان و میهمانان ارجمند غرفه واحد تهران غرب اهداء گردید.