تعطیلات تابستانی در دانشگاه از تاریخ ۳ ام لغایت ۱۶ ام تیر ۹۶

۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۶ کد : ۱۸۴۴
تعطیلات تابستانی  در دانشگاه  از تاریخ ۳  ام لغایت ۱۶ ام تیر ۹۶

بدینوسیله به اطلاع می رساند :

بر اساس بخشنامه تعطیلات تابستانی از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ، کلیه مراکز آموزشی و اداری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از آن جمله واحد تهران غرب  از تاریخ 3  ام لغایت 16 ام تیر 96  تعطیل می باشد .

لذا کلیه افراد اعم از دانشجویان ، اعضای هیات علمی و... جهت انجام اموراداری  و آموزشی خود پس از این تاریخ میتوانند به  هر یک از دانشکده ها و ساختمان اداری قلهک  مراجعه کنند ..

نکته قابل توجه آنکه  بنابر اعلام رییس  دانشکده هنر و معماری واحد ، این  دانشکده در روز های شنبه، یکشنبه، چهار شنبه و پنج شنبه مورخ سوم و چهارم و نیز هفتم و هشتم تیر 96  طبق ساعات اعلام شده جهت تحویل پروژه های عملی برقرار خواهد بود و همچنین در صورت تعطیلی دانشگاه در مورخ 4 تیر به علت تقارن با عید سعید فطر، تحویل پروژه آن روز به تاریخ 8 تیر منتقل خواهد شد.