۱۱۰ برنامه حمایتی از شرکت ها و موسسات دانش بنیان

۰۸ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۸ کد : ۱۹۰۴

بدینوسیله به اطلاع می رساند:

کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان در راستای اجرای قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی ذیربط، 110 برنامه حمایتی از شرکت ها و موسسات دانش بنیان اجرایی شده است که عنوان های آن به شرح زیر می باشد:

الف- برنامه حمایتی ذیل قانون؛ شامل تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی، معافیت مالیاتی و گمرکی، بیمه تامین اجتماعی و ...( 54 برنامه ).

ب- برنامه حمایتی با همکاری سایر دستگاه های اجرایی؛ شامل تسهیلات سربازی، صدا و سیما، بورس و... ( 35 برنامه ) .

ج- برنامه حمایتی ذیل برنامه جامع توسعه کسب و کار شرکت های دانش بنیان؛ شامل برنامه های توسعه صادرات، مشاوره ها و ... ( 31 برنامه ).

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به فایل الکترونیکی کل این برنامه های حـمایتی  کـه بـر روی سـامـانه ( www.Daneshbonyan.ir ) قرار دارد، مراجعه نمایند