۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۶:۳۱ کد : ۱۹۱
.

بدینوسیله تقویم بخش دوم دوره های آموزشی سال 1395 مصوب واحد تهران غرب و دارای مجوز از سازمان مرکزی جهت استحضار و بهره‌برداری اعضای محترم هیات علمی و کارکنان  واحد تهران غرب  اعلام می گردد.

علاقمندان جهت شرکت در این دوره ها می‌توانند از طریق اتوماسیون اداری یا مراجعه حضوری به آقای سید احمد بهشتی،( کارشناس دفتر برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان واحد  با شماره 09188665412)  ثبت نام فرمایند.

ساعت و محل دقیق تشکیل کلاس ها  قبل از شروع دوره از طریق وب سایت دانشگاه و اتوماسیون اطلاع‌رسانی می‌گردد.

ضمناً گواهینامه شرکت در دوره به شرکت‌کنندگان اعطا خواهد شد.

از دوره‌های مذکور، هشت دوره مربوط به اعضای محترم هیات علمی می‌باشد که امتیاز شرکت در آنها طبق بخشنامه‌های صادره در ارتقای اعضای محترم هیات علمی موثر می باشد.

/Files/form vahed 2.xlsx

دریافت تقویم دوره های اموزشی