روال ثبت نام دانشجویان میهمان و انتقال به واحد تهران غرب

۰۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۶:۴۵ کد : ۱۹۶۷

«  اطلاعیه جهت ثبت نام نیمسال اول 97-96 دانشجویان میهمان و انتقال »

دانشجویانی که با درخواست میهمانی و انتقال آنها به واحد تهران غرب موافقت گردیده است با توجه به جدول زمانبندی آموزش می توانند جهت ثبت نام از تاریخ 96/06/12 لغایت 96/06/15 و 96/06/19 به ساختمان اداری دانشگاه واقع در قلهک  (امور دانشجویی) مراجعه نمایند.

مدارک لازم جهت ثبت نام به شرح ذیل می باشد:

1. همراه  داشتن اصل مدارک اسکن شده در سامانه در هنگام مراجعه
  2. اطمینان دانشجو از بارگزاری لیست دروس انتخابی نیمسال اول 96 در سامانه نقل و انتقالات (توسط واحدهای مبدا)
  3. تمامی مراحل اعم از موافقت/ مخالفت، ارسال لیست دروس و سایر موارد تماماً از طریق سایت نقل و انتقالات توسط دانشجو قابل مشاهده می باشد. لذا پیگیری و اطلاع از وضعیت مجوز صرفاً از طریق سایت میسر می باشد.
  4. همراه داشتن اصل کارنامه کل تحصیلی  تائید شده برای دانشجویان انتقالی الزامیست، در غیر اینصورت از ثبت نام آنها جلوگیری خواهد شد.
  5. اصل و کپی شناسنامه
  6. یک قطعه عکس 4*3
  7. تکمیل و ارائه فرم ثبت نام دانشجوی میهمان و انتقال (جهت دریاف فرم ثبت نام به سایت واحد تهران غرب به آدرس www.wtiau.ac.ir  مراجعه نموده و از منوی ذیل فرم مربوطه اخذ و تکمیل گردد. )

معاونت دانشجویی و فرهنگی/حوزه دانشجویی/فرم های دانشجویی/دریافت فرم ثبت مشخصات دانشجوی میهمان و انتقال .

1. میهمانان دائم  نیز ملزم به همراه داشتن لیست دروس (فرم شماره 2)  می باشند و در غیر اینصورت از ثبت نام آنها جلوگیری خواهد شد.

***لازم به تذکر می باشد در صورت وجود هرگونه نقص در مدارک مذکور از ثبت نام شما جلوگیری خواهد گردید.