گزارش کوتاه از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در واحد تهران غرب

۱۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۰۰:۰۷ کد : ۲۰۵
3200 نفر از داوطبین آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تهران غرب با یکدیگر به رقابت پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب،به دنبال برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاداسلامی سال 94 ، دانشکده فنی و مهندسی واحد طی 3 روز در 6 نوبت صبح و بعد از ظهر میزبان داوطلبین متقاضی حضور در رشته های متعدد بود.

این آزمون در رشته های حقوق و روانشناسی، مهندسی کامپیوتر، عمران و مکانیک روزهای هفتم و هشتم خرداد ماه با حضور برادران متقاضی شرکت کننده در رشته های مذکور برگزار گردید همچنین، رشته های خدمات بهداشتی درمانی، زمین شناسی، علم اطلاعات، دانش شناسی، مجموعه مدیریت صنعتی و مجموعه مطالعات منطقه ای، آخرین روز، آزمون کارشناسی ارشد، شنبه 9 خرداد طبق روال روزهای گذشته در کمال آرامش و با کیفیت مطلوب با حضور داوطلبان خواهر برگزار گردید. در مجموع واحد تهران غرب طی سه روز متوالی در شش نوبت میزبان 3200 نفر از داوطبین آزمون روزهای اخیر بود.

photo 3 3

شایان ذکر است 20 نفر از داوطلبان آزمون از معلولان جسمی و حرکتی بودند که در میان آنها جانبازان افتخار آمیز جنگ تحمیلی نیز حضور داشتند.

photo 2 4