زمان ثبت‌نام تکمیل ظرفیت مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اعلام شد/

۱۰ مهر ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۳ کد : ۲۰۵۶

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب به نقل از خبرگزاری آنا

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تاریخ ثبت‌نام در تکمیل ظرفیت مقاطع تحصیلات تکمیلی این دانشگاه را اعلام کرد.

دکتر علیرضا رهایی  درباره تاریخ ثبت‌نام تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «مجوزهای‌ لازم برای تکمیل ظرفیت گرفته شده است و با تایید شورای سنجش و پذیرش وزارت علوم، داوطلبان دوره دکتری و کارشناسی ارشد برای ثبت‌نام در تکمیل ظرفیت مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند از فردا سه‌شنبه 11 مهر اقدام کنند.»

او ادامه داد: «داوطلبان برای کسب اطلاعات و جزئیات در مورد نحوه ثبت‌نام در تکمیل ظرفیت به سایت مرکز و سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد http://azmoon.org/ مراجعه کنند.»

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در مقطع کارشناسی‌ارشد به صورت گسترده تقریبا در تمام رشته‌ها اجازه تکمیل ظرفیت داده خواهد شد، گفت: «لیست جزئیات رشته‌ محل‌ها در پایگاه اطلاع رسانی مرکز سنجش و پذیرش اعلام خواهد شد که داوطلبان می‌توانند به آن مراجعه کنند.»

به گفته رهایی در مقطع دکتری دانشگاه آزاد بیش از 2500 نفر در تکمیل ظرفیت پذیرش خواهند شد.