برگزاری سومین جلسه شورای جذب و گسترش رشته های تحصیلی واحد

۲۵ آبان ۱۳۹۶ | ۲۳:۵۲ کد : ۲۲۲۹

سومین جلسه شورای جذب و گسترش رشته های تحصیلی واحد با حضور اعضای هیات رئیسه ، فاطمه رضویان مدیرامور هیات علمی ، پیمان بابایی مدیر آموزش و لیلا زارع نماینده اساتید ازدانشکده معماری  در تاریخ 20 آبان 96 در سالن شورای حوزه ریاست  واحد واقع در ساختمان اداری قلهک برگزار شد .

در این جلسه درباره آیین نامه اساتید حق التدریس واحد ، وضعیت متقاضیان دریافت بورس ، متقاضیان جذب در کادر هیات علمی واحد و رشته های مورد نیاز گروههای آموزشی جهت تصویب واخذ آنها بحث و تبادل نظر به عمل آمد.

. و در نهایت شیوه نامه به کارگیری اساتید حق التدریس نهایی شد ورشته های تحصیلی که به جهت انجام مراحل تایید وتصویب مد نظر گروهها ی آموزشی بودند مورد بررسی وتصویب قرار گرفتند .

توضیح آنکه شورای جذب و گسترش رشته های تحصیلی واحد برحسب نیاز و حجم امور مرتبط و در نهایت حداقل هر سه ماه یکبار برگزار می شود  و کلیه  امور مربوط به توسعه  آموزشی واحد شامل : گسترش و تنوع در رشته های آموزشی ، افزایش تعداددانشجو ،توسعه دانشکده ها ، توسعه هرم هیات علمی ، امور مرتبط با جذب اعضای هیات علمی جدید، تصمیم گیری در خصوص بورسیه نمودن اساتید ، ماموریت وانتقال اعضای هیات علمی ، تنظیم شیوه نامه های داخلی مرتبط با حوزه آموزش مانند شیوه نامه استادان حق التدریس  و.... در شورا ی جذب واحد طرح وتصمیم گیری نهایی خواهد شد.