زمان ثبت نام ترم تابستانی اعلام شد/ ثبت نام بر اساس سال ورود انجام می شود

۰۱ تیر ۱۳۹۴ | ۱۷:۳۱ کد : ۲۳۱
واحد تهران غرب با تمام ظرفیت آماده ارائه کلیه دروس موجود در واحد، برای دوره تابستانی 94-93 می باشد. ضمنأ این واحد جهت پذیرش دانشجویان میهمان از سایر واحدها آمادگی دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، تمامی دروس این واحد جهت ترم تابستانی ارائه می شود دانشجویان واحد تهران غرب علاقه مند به گذراندن ترم تابستانی می توانند بر اساس سالهای ورودی در روزهای تعیین شده به صورت اینترنتی ثبت نام نمایند.

زمان شروع کلاسهای ترم تابستانی: 6 تیر ماه

زمان خاتمه کلاسهای ترم تابستانی: 29 مردادماه

شروع امتحانات: 31 مردادماه

خاتمه امتحانات: 8 شهریور ماه

تاریخ مراجعه دانشجویان واحد تهران غرب جهت ثبت نام ترم تابستانی:

روز سه شنبه 94/04/02 ورودی های 91 و ماقبل

روز چهارشنبه 94/04/03 ورودی های 92

روز  پنجشنبه   94/04/04 ورودی های 93

به اطلاع دانشجویان میهمان سایر واحد های دانشگاه آزاداسلامی که مایل به ثبت نام ترم تابستانی در واحد تهران غرب می باشند می رساند، در وهله اول جهت انجام امور اداری به ساختمان اداری واحد به آدرس: خیابان شریعتی ، دوراهی قلهک ، خیابان شهید امیر پابرجا ، بلوار آیینه ، نبش کوچه گل یخ غربی پلاک  مراجعه نمایند.