مسئولیت حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به معاون فرهنگی و اجتماعی واگذار شد

۲۳ تیر ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۴ کد : ۲۳۹
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ابلاغی، مسئولیت حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را به معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه واگذار کرد.

جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد‎ اسلامی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، دکتر حمید میرزاده در ابلاغی خطاب به دکتر سیدطه هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی آورده است: با عنایت به مصوبه هیات امنای مرکزی مورخ 94/3/6 مبنی بر ادغام معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، بدین‌وسیله مسئولیت حوزه معاونت دانشجویی نیز به جنابعالی واگذار می‌شود. امید است با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری، امانت‌داری و قانون‌مندی در انجام امور محوله موفق باشید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این ابلاغ خطاب به هاشمی یادآور شده است: تا تعیین قائم‌مقام حوزه دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، معاون سابق دانشجویی کماکان نسبت به اجرای امور مربوطه اقدام خواهد کرد. همچنین ضروری است در مورد انتصاب معاونان دانشجویی و فرهنگی واحدهای دانشگاهی مطابق با مفاد بخشنامه شماره 10/23022 مورخ 94/4/9 اقدام شود.

منبع: آنا