برگزاری اولین کارگاه رایگان دورهمی در دانشکده فنی و مهندسی واحد

۰۷ دی ۱۳۹۶ | ۲۳:۱۲ کد : ۲۳۹۰

امروز 7 دی 96 اولین کارگاه رایگان دورهمی ایده تا عمل تحت پوشش حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد با  هدف آموزش دانشجویان و علاقه مندان به کسب و کارهای  نوپا  از سوی علی چیتسازیان کارشناس ارشد فناوری اطلاعات وکسب و کار الکترونیک و مدیر عامل مجموعه انفورماتیک تین با حضور جمعی از دانشجویان و علاقه مندان به کار آفرینی وکسب وکارهای جدید در سالن اجتماعات شهید موسوی دانشکده فنی و مهندسی واحد برگزار شد .

اکثر شرکت کنندگان این کارگاه دورهمی دانشجویان با تخصص های برنامه نویسی وطراحی سایت و اپلیکیشن های موبایل وافراد فعال در حوزه کسب و کارهای نو بودند .

در این کارگاه آموزشی علی چیتسازیان درباره مقدمه ای برکار آفرینی ، چگونگی راه اندازی یک استارت آپ وکسب و کار ، ویژگی کارآفرین های موفق ، نوشتن بوم کسب و کار و....مطالب قابل توجهی را ارائه کرد .