پیام معاون آموزشی واحد درباره شروع امتحانات پایان ترم اول ۹۷-۹۶

۱۶ دی ۱۳۹۶ | ۱۸:۳۹ کد : ۲۴۲۰

حسن گیوریان معاون آموزشی واحد در مصاحبه صورت گرفته از سوی اداره روابط عمومی در باره فرارسیدن دوره امتحانات پایان فصل اول 97-96 واحد  گفت :

"با سلام و درود خدمت تمامی دانشجویان عزیز ،از طرف خود و تمامی پرسنل زحمت­کش حوزه معاونت آموزشی و دانشجویی ، فرارسیدن دوره امتحانات پایان فصل اول 97-96 این واحد را اعلام می­ نمایم."

وی ادامه داد :بدیهی است که امتحان، مهم­ترین بخش از دوره آموزشی دانشگاهی است که نتیجه آن تاثیر بسیار زیادی بر روند و آینده تحصیلی دانشجویان خواهد داشت.

حسن گیوریان  افزود :با توجه به آغاز امتحانات، لازم است به اطلاع تمامی دانشجویان محترم برسانم که حوزه آموزش این موسسه نهایت تلاش و اهتمام خود را در برنامه­ ریزی و اجرا به کار بسته تا شرایطی را فراهم آورد که  دانشجویان عزیز بتوانند در فضایی آرام و منظم، آموخته ­های خود را در پاسخگویی به سؤالات به کار بندند و این فصل آموزشی را با خاطره ه­ای بسیار خوب پشت سر بگذارند

وی تاکید کرد  : قطعاً همکاری و مساعدت  تمامی دانشجویان واحد در برگزاری این دوره از امتحانات کمک خواهدکرد تا این عزیزان با خاطری آسوده امتحانات را سپری  کرده ،و نتیجه بسیار شیرینی را دریافت کنند.

در پایان معاون آموزشی ضمن آرزوی موفقیت برای یکایک دانشجویان ، از صمیم قلب ابراز امیدوری کرد که دانشجویان کوشا از این فرصت نهایت استفاده را کرده و حاصل یک فصل آموزش و تحقیق خود را به بهترین نحو مشاهده  کنند..

لازم به ذکر است :

امتحانات پایان ترم نیمسال اول 97-96 از 16 دی ماه همزمان با  واحدهای سراسر کشور آغاز شده است .این امتحانات در چهار یا پنج نوبت برگزار می شود و تا 30 دی ماه ادامه خواهد داشت .