اطلاعیه مهم// آغاز پیش ثبت نام دوره های آموزشی گردشگری و هتلداری در کشور اتریش از 94/05/03 الی 94/05/31

۲۴ تیر ۱۳۹۴ | ۱۸:۴۱ کد : ۲۴۴
پیش ثبت نام دوره های آموزشی گردشگری و هتلداری ویژه دانشجویان مدیریت جهانگردی و مدیریت هتلداری از تاریخ 94/05/03 لغایت 94/05/31 آغاز می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، در راستای عقد همکاریهای مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب وشرکت اتریشی Kohl&Partners و دانشگاه Krems ،شرایطی قابل توجه جهت اعزام دانشجویان رشته مدیریت جهانگردی و مدیریت هتلداری واحد برای گذراندن دوره های آموزشی کوتاه مدت ، به منظور ارتقای کیفیت آموزشی و مهارتی آنان در کشور اتریش ( وین ) فراهم گردیده است . لذا از کلیه دانشجویان علاقه مند به شرکت در این دوره های آموزشی دعوت می شود با توجه به محدودیت زمانی ،جهت ثبت نام و اخذ اطلاعات مورد نیاز از تاریخ 94/5/03 لغایت 94/05/31 به دفتر گروه مدیریت گردشگری و هتلداری واقع در دانشکده علوم انسانی مراجعه نمایند.( زمان اعزام دانشجویان با توجه به الویت زمانی ثبت نام آنان می باشد .)