واکنش کاربران به فراخوان اینستاگرامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

۱۰ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۸ کد : ۲۵۲
دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در صفحه اینستاگرام خود درخواست جالبی را مطرح کرد.

کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی اینستاگرام، نوشت: «بین اساتید دانشگاه آزاد اسلامی آنهایی که متعهد، پاکدامن، درستکار، دلسوز و کار آشنا بوده و اهل دغل‌بازی و سیاسی‌کاری و بده‌بستان‌های رایج نباشند کم نیستند. لطفا چنین اساتیدی را به اینجانب معرفی کنید تا از خدماتشان در سطوح مختلف استفاده شود.»

این پست اینستاگرامی دکتر میرزاده با واکنش کاربران مواجه شده و تا کنون ده‌ها نام از اساتید واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی به رئیس دانشگاه معرفی شده اند.

این فراخوان در آستانه دومین سالگرد آغاز فعالیت دکتر میرزاده به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شده است.

منبع: آنا