گزارش طرح سراسری تفسیر سوره حدید در واحد تهران غرب

۱۲ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۲ کد : ۲۵۶
چهارمین دوره طرح قرآنی « رمضان بهار قرآن » ( تفسیر سوره حدید) توسط دفتر فرهنگ اسلامی واحد تهران غرب برگزار گردید

همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تفکر و تدبر در قرآن کریم به عنوان کلام حیات بخش الهی و تاکید بر معرفت و دانش مذهبی اساتید و کارکنان واحد ها اقدام به برگزاری چهارمین دوره طرح قرآنی « رمضان بهار قرآن » با اختصاص تفسیر سوره حدید نمود .

این کارگاه آموزشی که به مدت 16 ساعت ویژه اساتید و کارکنان واحد در نظر گرفته شده بود از تاریخ 20تیر لغایت 24 تیر 94 در دانشکده ها و ستاد برگزار گردید.

در این طرح :

حجت الاسلام والمسلمین معتمدی ( استاد گروه معارف واحد ) مدرس شرکت کنندگان دانشکده علوم انسانی   ( 24 نفر کارمند و 2 نفر هیئت علمی ) ,برق و کامپیوتر ( 14 نفر کارمند )

حجت الاسلام و المسلمین وفسی ( رئیس محترم حوزه علمیه آِیت الله ایروانی) مدرس شرکت کنندگان دانشکده فنی و مهندسی ( 27 نفر کارمند و 7 نفر هیئت علمی )

حجت الاسلام والمسلمین زمانی (امام جماعت ساختمان ستادی) مدرس شرکت کنندگان ساختمان ستادی قلهک ( 20 نفر کارمند و 3 نفر هیئت علمی ) را برعهده داشتند که طبق نظر سنجی صورت گرفته شرکت کنندگان از مدرسان و مجریان راضی بودند .

لازم به ذکر است گواهینامه پایان دوره 16 ساعته ، پس از طی مراحل اداری و تاییدات لازم به شرکت کنندگان اعطاء می گردد که برای کارکنان ضمن خدمت و برای اساتید ارتقاء هیئت علمی محسوب خواهد شد. .

22SETAD

FANII222