برگزاری برنامه آموزشی اصول تعلیم و تربیت اسلامی سطح 1 در واحد همراه با تصاویر

۲۵ مرداد ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۹ کد : ۲۶۵
.
برگزاری  برنامه آموزشی  اصول تعلیم و تربیت اسلامی سطح 1  در واحد  همراه با تصاویر

سومین برنامه آموزشی از طرح ضیافت اندیشه در واحد با عنوان"  اصول تعلیم و تربیت اسلامی سطح 1  " در حال برگزاری است .

این برنامه آموزشی با هدف ارتقای علمی، نگرشی و مهارتی اعضای هیأت علمی در زمینه تعلیم و تربیت اسلامی و زمینه سازی برای ایفای مؤثرتر نقش تربیتی خود در دانشگاهها با هماهنگی حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی  واحد با تدریس عبدالعظیم کریمی استادیارروانشناسی پژوهشگاه تعلیم و تربیت وابسته به وزارت آموزش و پرورش  در سالن اجتماعات ساختمان اداری قلهک  به مدت 16 ساعت در حال برگزاری است .

در این  برنامه آموزشی اعضای هیات علمی  باهریک ازمفاهیم: تعلیم، تربیت، رابطه تعلیم و تربیت، تزکیه، تعلیم و تربیت اسلامی،اهمیت تعلیم و تربیت، منزلت عالم و استاد، منزلت متعلّم و شاگرد ، ویژگی های استاد ، نقش های تربیتی استاد، ساحتهای تربیت اسلامی ،طبقه بندی اهداف تربیتی ، اهداف تعلیم و تربیت اسلامی آشنا خواهند شد .