با حکم دکتر میرزاده صورت گرفت؛ انتصاب در دانشگاه آزاد اسلامی

۲۶ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۵:۱۲ کد : ۲۷۰
با صدور احکامی جداگانه از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، چهار انتصاب جدید در این دانشگاه صورت گرفت.

میرزاده انتصاب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از آنا، دکتر حمید میرزاده با صدور احکامی، دکتر مرتضی احسانی معاون اداری و مالی این دانشگاه را به عنوان عضو کمیته بدوی رسیدگی به تخلفات انضباطی و اداری کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه و دکتر مجتبی علوی فاضل رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیات‌های امنای استانی را به عنوان عضو هیات عالی نظارت بر آرای کمیته‌های رسیدگی به تخلفات انضباطی و اداری کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه منصوب کرد.

رئیس دانشگاه آزاد همچنین، دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی را به عنوان عضو کمیته تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات انضباطی و اداری کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه و دکتر محمدرضا عباسی‌فرد را به عنوان عضو حقوقدان کمیته تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات انضباطی و اداری کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

وی ابراز امیدورای کرده تا نامبردگان با توکل به خداوند سبحان در ارتقای نظم و انتظام در دانشگاه و پیشگیری از بروز تخلف، موفق و موید باشند.