برگزاری دومین جلسه بسیج کارکنان واحد در سال ۹۷

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۹ کد : ۲۷۸۶

امروز 25 اردیبهشت 97 ، دومین جلسه شورای بسیج کارکنان واحد  با حضورابوذر کاظمی مسئول بسیج کارکنان  و سایر اعضای بسیج در سالن جلسات ساختمان ستادی قلهک برگزار شد .

دراین جلسه  پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد حلقه های قرآنی در طول ماه مبارک رمضان در نماز خانه های واحد برگزارومسابقه کتابخوانی "و اما خرمشهر" به نحو احسن برگزار و اطلاع رسانی گردد و زمان برگزاری مسابقه  9 خرداد 97 تعیین  شد .

تلاوت آیاتی چند از قران کریم و بیان مطالب ارزشمند از سوی ابوذرکاظمی مسئول بسیج کارکنان پیرامون  توکل  به خدا و این مطلب که خداوند همیشه ناظر بر اعمال و کردار ما ست، نقض برجام و جنایات اسرائیل غاصب از جمله موارد مطروحه بود .

در ادامه کاظمی  از تمامی تلاش­های صورت­ گرفته  از سوی حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه، تشکر و قدردانی کرد .