تاکید رئیس دانشگاه آزاد بر لزوم کار بر روی ابعاد علمی قرآن در تمامی دانشگاه‌ها

۰۴ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۹:۵۵ کد : ۲۷۹
رئیس دانشگاه آزاد گفت: قرآن در محافل علمی و دانشگاه‎ها نباید مهجور باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از ایسکانیوز، دکتر میرزاده در مراسم افتتاحیه مرحله نهایی بخش شفاهی بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه آزاد کشور در دانشگاه آزاد بروجرد بیان کرد: قرآن در محافل علمی و دانشگاه‎ها نباید مهجور باشد نه اینکه قرآن در دانشگاه‌ها خوانده نمی‌شود بلکه منظور این است که این کتاب آسمانی به عنوان کتاب کامل منظومه آفرینش حقایقی در خود دارد که اگر با نگاه علمی به آن نگاه کنیم در تمام ابعاد زندگی می‌توانند راهگشا باشند و نباید از آن‌ غافل باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد با تاکید بر اینکه باید بر روی ابعاد علمی قرآن در تمامی دانشگاه‌ها بصورت ویژه کار شود،افزود: اگر قرآن در محافل علمی و جامعه، مهجور بماند با بسیاری از آسیب‌های اجتماعی مواجه خواهیم شد.

این مقام مسئول با بیان اینکه در مقام یک دانشگاهی باید نگاه تدبر آمیز نسبت به قرآن داشته باشیم، اظهار کرد: بسیاری از فناوری‌های امروز که بشر به آن‌ها دسترسی یافته قبلا در قرآن پیش بینی شده است، لذا قرآن باید در متن کارهای علمی قرار بگیرد.