خاتمه کار کلاس روشنفکری دینی از طرح ضیافت اندیشه ویژه اعضای هیات علمی واحد

۲۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۸ کد : ۲۸۸۸

دومین کلاس ازدوره طرح ضیافت اندیشه ویژه اعضای هیات علمی واحد با عنوان روشنفکری دینی که با هماهنگی  لیلا زارع دبیر هم اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ،و حضور پروین داداندیش رییس واحد و جمعی از اعضای هیات علمی در تاریخ های 16 ام -17  ام -19  ام تیر درسالن شورای  دانشکده فنی و مهندسی واحد  برگزار شده بود  امروز  23 ام تیر پس از  چهار روزکاریی به فعالیت خود خاتمه داد .

مدرس این کلاس  قاسم پورحسن درزی پژوهشگر فلسفه و کلام و دانشیار دانشگاه علامه طباطبایی اساس تدریس خود را در این کلاس چهار روزه بر مبنای کتابهای خوانشی نو از فلسفه فارابی ( گسست بنیادین معرفتی از سنت یونانی ) – هفت عادت مردمان موثر  و   ما و جهان نیچه ای قرار داد. پژوهش‌های قاسم پور عمدتاً در حوزه فلسفه اسلامی، هرمنوتیک و فلسفه دین قرار دارد.